Tardigrade

Een sterke koepel van solide merken

Tardigrade is niet alleen het kleinste dier op aarde (en op de maan). Het is ook de koepel waaronder diverse merken vallen. 

Insync

InSync is het oudste en bekendste Tardigrade-merk. Sinds 2005 realiseert InSync de post-productie van een groot aantal nationale tv-programma’s. 

In 2009 werd de markt van bedrijfscommunicatie aangeboord, en werden concepten uitgewerkt om deze communicatie zo aangenaam mogelijk tot bij de doelgroep te brengen. 

Vlogservice

Vlogservice heeft één doel: de behoefte van bedrijven om regelmatige en betaalbare video-updates uitvoeren. Deze innovatieve videodiesnt is goed voor instant videoproductie door bedrijven, met oplevering binnen dezelfde dag.

Kingsberry

Full-service digitaal communicatiebureau Kingsberry is Tardigrade’s meest diverse merk. Kingsberry ontzorgt uw bedrijf als het over online communicatie gaat.

  • Website-analyses
  • Web development
  • E-mailmarketing
  • Online advertising (YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn)

Je kan Kingsberry het best bellen als u op de eerste pagina in Google wil verschijnen… of wanneer u andere internet-vragen heeft.

Onze andere merken

Kingsberry Academy

De Kingsberry Academy geeft mensen de digitale skills om zelf hun online marketing in handen te nemen.

Vacatureboost

Vacatureboost brengt vacatures onder de aandacht van de juiste kandidaten en zorgt voor een instroom van goede sollicitanten.

Online Talent

Met Online Talent bieden we een antwoord op de war for talent: we koppelen marketeers aan de juiste bedrijven.

De Tardigrade

De Tardigrade (het mosbeertje) is niet zomaar een diertje. Het heeft vele namen en is als kleinste diertje op deze planeet goed voor enkele bijzondere eigenschappen.

Sterker zelfs: sommige Tardigrades hebben de aarde verlaten en zijn terug te vinden op de maan. Al gaan we u niet langer bezighouden, en verwijzen we naar Google voor meer info.

Eens praten met Tardigrade?

Maak een afspraak en kom eens langs op ons kantoor.